Møt grunnleggeren av S E K S E R E:

privatist ekspert som tilbyr karaktergaranti

Mitt navn er Munib. Jeg er en 26 år gammel haldenser, og nå skal jeg fortelle om min reise som blant annet privatist.
13 år gammel. Full av kviser. Og kuli. Startet jeg å selge capser fra gutterommet mitt i halden. Måneder etter nådde jeg stemmeskiftet. På samme tid solgte jeg min første gründerbedrift til to kjøpere i Molde. I løpet av de kommende årene rakk jeg å starte, samt å nedlegge mitt eget klesmerke. Jeg var også dypt involvert i Ungt Entrepenørskap.

Nå var tiden inne til å begynne på videregåendeskole, skolegangen som skulle sette grunnlaget for fremtiden min, men hva visste jeg hva det innebar, motivasjonen var stadig i en berg og dalbane og tankene i surr, fokuset var på alt annet enn fagbøkene, men en ting var klart som solen, jeg ville gjøre noe for samfunnet.

Videregående endte dessverre opp med en 3 i snitt da fokuset var på å gjøre noe for samfunnet, men det holdt meg ikke tilbake og jeg begynte å studere Økonomi på høgskolen…

privatundervisning i oslo

Året et 2014.

Jeg har studert International Business. Jeg føler meg klar til å ta over verden. Jeg etablerte Blisporty.no. Det gikk ikke så bra. Det som imidlertid gikk helt greit var arbeidet mitt hos Bisco gruppen. I 2015 hadde jeg fortsatt ikke klart å samle opp nok kapital til enda et prosjekt. Jeg begynte å miste troen på meg selv. Mine egne selskaper hadde ikke gått så bra som jeg hadde håpet på. Til denne tid skulle jeg være millionær. Sippe iskaffe på Bali. Det nærmeste jeg kom var så vidt den lunkne kaffen på Statoil. Den ved skomakerverkstedet(Halden).

 

 

 

få generell studiekompetanse i oslo

2015 – 17:

Tiden var inne. Jeg lanserte Gi En Hånd. Ikke nok med det, jeg lanserte også SpråkAkademiet. Etter å ha vandret rundt i over tyve år og rettet på mine innvandrerforeldre innså jeg at jeg hadde utviklet et talent innenfor undervisning. Jeg kombinerte dette med kunnskapen jeg hadde lært på både skolen, og i praksis. En kopp kaffe ble til to. To ble til mange. 60 lærere, 11 byer, 1500 studenter. Jeg rakk å tygge ned et dusin IFA, sniffe mosselukten, og poste småkleine bilder på sosiale medier. I mine egne virksomheter så jeg endelig noe jeg ikke hadde sett på et tiår – overskudd! Plutselig ville mange ha tak i meg. Innovasjon Norge og Oslo Edtech

privatundervisning i matte

 Cluster inviterte meg med på utenlandstur. NAV syntes jeg var passe kul. Jeg følte meg på toppen av verden. Utrolig privilegert som fikk være med på et sånt eventyr.

Midt oppi alt dette ønsket jeg å utfordre meg selv på skolebenken og bestemte meg for å ta opp videregående fag som privatist og resultatet ble sjokkerende bra, 6’erne kom på rullende bånd og jeg skjønte at jeg hadde klart å knekke toppkarakterkoden.

Tanken om å gjøre noe for samfunnet fra videregående slo meg enda engang, og denne gangen stilte jeg meg følgende spørsmål: Munib, kan du lære de flere tusen der ute det du klarte å lære deg selv?, nemlig den enkle TOPPKARAKTERKODEN, og svaret var så enkelt som “JA”.

2018 – 19:
Dette er året og dette er  tiden for å gjøre noe for Norges fremtid, S E K S E R E har blitt til en realitet og har som mål om å lære bort den enkle toppkarakterkoden til alle landets privatist elever.

“Nå er tiden inne for å lære bort. Jeg ønsker å være en byggekloss i andres suksess.” – Munib Mushtaq

Noen av mine tidligere og nåværende samarbeidspartnere som har hjulpet meg på veien:

privatlærer i alle vgs fag

Send inn dine karakterer fra vgs nå: KARAKTERKALKULATOR
Er det noe du lurer på rundt det å være privatist? Eller ønsker du at jeg skal komme og holde et foredrag? Kontakt meg.